Det var noget af en kanin, der blev trukket op af hatten, da SSB holdt pressemøde tirsdag aften. Her kunne man nemlig offentliggøre, at en af de allerbedste spillere, som nogensinde har fået sin badmintonopdragelse i Solrød, nu vender hjem.

Hans-Kristian Vittinghus har således underskrevet en toårig kontrakt med barndomsklubben og er dermed klar til løfte holdet til nye højder de kommende sæsoner.

– Timingen er den helt rigtige for mig. Jeg har altid ønsket at komme tilbage, og projektet her i Solrød er det mest interessante i ligaen. Samtidig håber jeg, at jeg kan være med til at løfte klubben op i toppen af rækken, sagde HK, efter han var blevet præsenteret til høje bifald fra de mange fremmødte ungdoms- og seniorspillere.

En ægte kulturbærer

HK var i 2016 spilleren, som sikrede Danmark det første verdensmesterskab for hold nogensinde, og ifølge cheftræner Jacob Poulsen er det da også stort, at netop Vittinghus nu er tilbage.

– Vi får både en verdensklassespiller og en kulturbærer, der samtidig kan fungere som mentor for vores dygtige herresingler. HK er om nogen beviset for, at både kan høre til i den absolutte top og samtidig bevare sine menneskelige kvaliteter, sagde Jacob Poulsen under pressemødet.

Han blev bakket op af sportchef Preben Nørgaard, der også var i klubben, sidste gang HK slog sine folder i Solrød.

– HK er en super repræsentant både som spiller og person, konstaterede han.

Klubbens nye spiller er da også klar til at kaste sig 100 procent ud i arbejdet i klubben.

– Jeg føler, jeg stadig har mange gode år i mig som spiller. Det er også derfor jeg har skrevet under på en toårig kontrakt.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.