Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
TE & KAFFE Specialisten: Vi driver en god, rentabel forretning i Greve Kommune - Netavisen Greve

TE & KAFFE Specialisten i Greve Kommune har lige haft besøg af Greves borgmester Pernille Beckmann og erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed. Her fik de set et udvalg af virksomhedens brede sortiment af udsøgte specialvarer inden for fx grøn og hvid te, luksuskaffe, dansk lokalproducerede olier, dressinger og marmelader samt chokoladelækkerier formet som fx sardiner, vinpropper og golfkugler. De fik også en snak om, hvordan TE & KAFFE Specialisten fremover kan samarbejde med Greve Kommunes JobCenter om at hjælpe borgere i arbejde.

TE & KAFFE Specialisten på Kildegangen 5 i Greve beskæftiger otte mand inden for produktion, indkøb og salg. Virksomheden er ejet af BKI foods, der ligger i Århus. For otte år siden overtog det jyske firma specialforretningen i Greve ud fra et ønske om at videreføre de stolte traditioner med at være førende inden for specialvaremarkedet.

På Greveadressen blandes og pakkes hver dag 30-50 forskellige slags te fra hele verden. Oktober, november og december er højsæson for salg af te. Firmaet oplever, at især grøn te og urtete fx med havtorn lige nu er meget populært. Specialvarerne kan kun fås i særligt udvalgte specialbutikker som fx te- og kaffehuse.

Er som en lille familie 

HR Manager Steen K. Johansen og den nyansatte Business Unit Manager Sebastian Alvarez Valdez viste gæsterne rundt i produktionen, lageret og kantinen, hvor de ansatte hver dag spiser frokost sammen, ligesom de også dyrker motion sammen på jobbet. For det er vigtigt for TE & KAFFE Specialisten, at medarbejderne oplever det som et godt sted at arbejde.

– Vi er ikke så mange medarbejdere her i Greve, så vi føler os som en lille familie, og derfor er det vigtigt for os, at alle trives og kommer godt ud af det med hinanden, fortæller Steen K. Johansen, der som HR Manager har været med til at ansætte Sebastian Alvarez Valdez i en nyoprettet stilling.

– Jeg er blevet taget godt imod, også af den tidligere ejer, som har lært mig op i te et par gange om ugen her i de første tre måneder af min ansættelse, siger Sebastian Alvarez Valdez, der oprindelig er fra Argentina. Han nyder som en del af jobbet at smage på de mange forskellige slags te, der blandes hver dag i produktionen, og han tilføjer, at han også er glad for at have fået kortere vej til jobbet, idet han bor i Taastrup og tidligere arbejdede i Skælskør.

– Det er positivt at høre, at Greve Kommune allerede har mange gode erfaringer med at samarbejde med lokale virksomheder om at få borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job. Vi er glade for, at vi har haft det her møde med borgmesteren og erhvervs- og turistchefen i dag. For nu har vi fået skabt en relation til kommunen, som gør, at vi nemmere kan fortsætte en dialog om bl.a. at tage imod borgere på kanten af arbejdsmarkedet, eller hvis vi får brug for at udvide. For os er det vigtigt, at vi har en nem indgang til kommunen i form af én kontaktperson, understreger Steen K. Johansen.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.