Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Tak til de frivillige i Greve - Netavisen Greve

Morgensolen skinnede smukt over Greve Golfklub søndag, den 6. september, som ville den også sige tak til de frivillige, som havde ydet en indsats i klubben løbet af sæsonen. Traditionen tro havde klubben nemlig inviteret alle de frivillige til en hyggelig holdturnering.

Det skønnes at halvdelen af alle danskere udfører en eller anden form for frivilligt arbejde i deres fritid. På det personlige plan giver det at yde et stykke frivilligt arbejde en værdifuld fællesskabsfølelse, men for de lokale idrætsforeninger er det frivillige arbejde ganske uvurderligt.

Det har Greve Golfklub også for længst indset og derfor inviterer klubben hvert år alle de frivillige til en turnering med morgenmad, service under spillet på banen samt en efterfølgende middag.

Tilskud fra DIF og DGI’s foreningspulje

I år løb turneringen af stablen søndag, den 6. september og klubben havde søgt og fået bevilget 25.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje til afvikling af dagen.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ”spillehalsmidler”, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Hvert år uddeler DIF og DGI’s foreningspulje ca. 44

millioner kroner til lokale projekter i idrætsforeninger og Greve Golfklub søgte midlerne for på denne måde at påskønne de frivillige ildsjæles arbejde for klubben i løbet af sæsonen.

Klubbens DNA

Klublivet er en del af Greves DNA og derfor falder det også mange af medlemmerne helt naturligt at yde en indsats for den klub, de holder så meget af at komme i. Klubben har 120 aktive frivillige, som alle var inviteret til turneringen og heraf havde godt halvdelen takket ja til at deltage. En stor del af de frivillige hjælper omkring arbejdet med rekruttering og udviklingen af ny golfspillere.

I sin velkomsttale takkede formand Frede Kruse-Christiansen alle de frivillige ”De frivillige ledere er en nødvendighed for klubbens drift og takket være jer har klubben gennem de seneste år været igennem en positiv udvikling både på banen men også med en flot medlemsfremgang” sagde formanden og sendte herefter de 64 spillere ud på banen til en festlig dag.

Kilde: Greve Golf

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.