Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Prøv golf i Greve - Netavisen Greve

Den 26. april skulle golfbanen på Karlslunde Centervej have summet af liv. For 13. gang i træk skulle en række danske golfklubber nemlig slå dørene op for den landsdækkende Golfens Dag, hvor nysgerrige kan prøve kræfter med golfsporten.

”I vores golfkalender er der masser af turneringer og matcher på et år, men Golfens Dag er én af de vigtigste for klubben” fortæller Inge Larsen, der hvert år er tovholder på dagen. I 2019 havde klubben besøg af 115 gæster, hvoraf næsten halvdelen tog imod tilbuddet om et gratis prøvemedlemskab i tre måneder.

Men én gæst kom til at ødelægge det for alle de andre i år, nemlig Corona. Dansk Golf Union besluttede at udskyde dagen forhåbentlig til afvikling senere i 2020.

”Det var naturligvis både forventelig og forståeligt, at Golfens Dag ikke kunne afvikles, men det var også lidt af en mavepuster” siger Bruno Lundgård Hansen, der er formand for klubbens begynderudvalg. Begynderudvalget havde forberedt 2020 og glædede sig til at komme i gang med arbejdet med de nye golfspillere. Dette arbejde blev indstillet og i stedet gik udvalget i tænkeboks for i samarbejde med klubbens protræner samt de øvrige ansatte at nedfælde nogle helt klare retningslinjer for ”begyndertræning – corona style”.

”Vi har stor fokus på sikkerheden og derfor har vi været helt nede på detaljeplan og tænkt alt igennem for at gøre træningen for de nye golfspillere helt tryg” forsikrer Bruno. Alt fra fremmøde over udlevering af låneudstyr til selve træningen er gennemtænkt til mindste detalje, så klubbens begyndertræning kan afvikles i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. ”Nu er alle hjælpetrænere sat ind i de nye retningslinjer og vi er så småt i gang” siger Bruno, der glæder sig over at det er muligt at spille golf i disse coronatider ”vi synes, golf er verdens bedste sport og vi brænder for at vise det til andre. Golf kan dyrkes på alle planer og i alle aldre og så er der garanti for frisk luft og god motion” slutter begynderudvalgsformanden af.

Greve Golfklub har haft en pæn medlemsfremgang de senere år, men der er stadig plads til flere medlemmer på klubbens 18 huller på Karlslunde Centervej.

Der er mulighed for at prøve kræfter med golf for nye interesserede torsdag og søndag eftermiddag mellem 13 og 14 efter forudgående tilmelding i sekretariatet på telefon 46134005 eller e-mail info@grevegolf.dk.

Kilde: Greve Golfklub

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.