Efter en tredjedel af turneringen, hvor alle har mødt alle første gang, er Karlslunde IF nummer 2 i rækken kun to point efter B 1908.

Holdet har kun tabt en enkelt kamp og det var til naboerne fra Greve, som ellers ligger næstsidst. Seneste var Karlslunde i Avedøre, hvor de planmæssigt kom foran 1-0 efter ca. 5 minutters spil.

På trods af flere store chancer i første halvleg var 1-0 også stillingen ved pausen. Efter pausen fik Avedøre overtaget i spillet og efter 15 minutter bragte Avedøre sig på 1-1. Det gav mere blod på tanden til hjemmeholdet og efter knapt en halv times spil kom Avedøre på 2-1.

Det satte skub i drengene fra Karlslunde og det blev til flere store chancer inden Mathias Rehder bragte balance i regnskabet med scoringen til 2-2. Knapt havde Avedøre givet bolden op inden Karlslundes Mahmoud El-Khaled gjorde det til 3-2 og sekunder før dommerens slutfløjt var Mathias Rehder igen på pletten og scorede til slutresultatet 4-2.

Det var noget af en slutspurt der blev sat ind og en rigtig flot holdindsats, som gav Karlslunde alle 3 point med hjem. Nu tages der hul på næste runde og Karlslunde starter hjemme på lørdag kl. 13 mod GVI (Gentofte-Vangede).

GVI ligger på 7. pladsen med 11 point – Karlslunde har 21.

http://www.karlslundefodbold.dk/nyheder/senior/gvi-paa-strandgaard-park/

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.