Karlslunde Fodbold har forlænget kontrakten med førsteholdets trænerteam, Henrik Johannesen og JesperMyhrmann med to år gældende fra den 1.1.2020.

”Det er med stor glæde, at det er lykkedes os at forlænge aftalen med Henrik og Jesper”, udtaler formand for Karlslunde Fodbold Søren Riis. ”De har begge ydet en fantastisk indsats og har sikret en kontinuitet i truppen, som gør at Karlslunde for andet år i træk kan kalde sig tophold i Danmarksserien.”

Det er klubbens målsætning, at førsteholdet skal spille med om oprykning til 2. division inden 2022.
En målsætning som klubben allerede har nået med en tredjeplads i sidste sæson og den øjeblikkelige topplacering i indeværende sæson.

”Jeg føler der er et stort potentiale på 1. senior, så det var en nem beslutning at forlænge kontrakten” udtaler cheftræner Henrik Johannesen og fortsætter, ”med frihed under ansvar, kan jeg agere i den retning, som jeg ønsker at spille fodbold. Det trives jeg bedst med og glæder mig til det videre arbejde med holdet”.
Assistenttræner Jesper Myhrmann supplerer, ”Henrik giver al den plads man har brug for som assistent og er samtidig lydhør overfor ændringer, så det er dejligt at skulle arbejde videre med ham og teamet omkring holdet. Nu skal vi tage et ekstra skridt mod målsætningen: oprykning til 2. division. Vi har en meget homogen trup, der helt sikkert har potentialet, og jeg ser store muligheder for at rykke den yderligere både sportsligt og socialt”.

Henrik startede som cheftræner i Karlslunde Fodbold den 1. januar 2018, og Jesper Myhrmann kom til i sommeren 2018.

Kilde: Karlslunde Fodbold

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.