Danmarksserieholdet fra Karlslunde IF har fået en god start på den nye sæson.

Holdet har spillet 3 kampe og det er blevet til 2 uafgjort, mod hhv. Avedøre og B 1908, og til en sejr på 4-1 ude over GVI (Gentofte Vangede Idrætsforening). Dermed 5 point, som pt. rækker til en 4 plads. Karlslunde blev, efter det uafgjorte resultat, det første hold som har taget point fra B 1908, der lige nu ligger nr. 2 a point med Tårnby på førstepladsen.

Hen over sommeren har holdet fået en del tilgang. En tidligere Brøndby U19 Masterclass spiller er dukket op, en ”gammel” kending er kommet retur efter en sæson i Slagelse og fra egne rækker er en U17 og to U19 spillere kommet med i truppen. Det er stadig en meget ung trup, som løber godt for hinanden og er sultne efter at tage point. Målet for holdet er at komme i top-3 og meget gerne gøre det bedre end seneste sæson, hvor Karlslunde endte på 3. pladsen. Rækken toppes lige nu af, en favoritterne til oprykning, B 1908, men også AB Tårnby, er kommet flot fra start.

Næste opgave for Karlslunde er udekampen på lørdag d. 24. august kl. 14 mod Ishøj IF i Ishøj Idrætscenter. Ishøj har spillet uafgjort mod AB Tårnby, tabt til Frederikssund og seneste slået Greve 2-0 i Greve. Det bliver spændende at se hvor langt Ishøj er nået og om Karlslunde kan holde fast i den gode start på sæsonen.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.