Intet mindre end 16 danskere golfspillere var til start, da årets største golfbegivenhed på dansk grund, Made in HimmerLand, løb af stablen den sidste uge i maj.

Desværre var det i 2022 uden den store folkefest, som man ellers forbinder turneringen med. Så hvordan skaber man et fællesskab blandt flest muligt danske golfspillere til en begivenhed, som de ikke kan deltage i pga. pandemien? Det seneste år har lært verden at tænke kreativt og det gælder også de innovative folk bag Made in HimmerLand, som satte gang i Danmarks største ”nærmest-pinden” konkurrence.

I Greve blev hul 8 valgt til ”nærmest-pinden” konkurrencen og hver dag i uge 20 kunne alle, der spillede banen, deltage i løjerne. Hver dag blev der kåret en vinder, som fik en partoutbillet til Made in HimmerLand 2022, hvor folkefester forhåbentlig er tilbage.

Indsamling til juniorarbejdet

Sideløbende med den gennemgående ”nærmest-pinden” konkurrence, lavede Greve Golfklub også en lokal fundraiser. Formålet var at samle penge ind til klubbens juniorer og det gode juniorarbejde i klubben, så Danmark også i fremtiden kan følge dygtige danske golfspillere i verdenstoppen.

Ved at støtte juniorarbejdet med mindst 50 kr. kunne klubbens medlemmer, som tak for bidraget, sikre sig en billet til Made In HimmerLand Presented by FREJA i 2022.

45 medlemmer i Greve indsamlede 4850 kr. og én af klubbens medlemmer Torben Sparsø fra TBS Holding fordoblede beløbet, så juniorerne fik overrakt 9700 kr.

Formand for ungdomsudvalget i Greve Golfklub Thomas Belling er både overvældet og taknemmelig over de individuelle private donationer og ikke mindst over Torben Sparsøs generøse bidrag. ”Vi har endnu ikke helt fastlagt, hvad alle pengene skal bruges til, men sikkert er det, at juniorerne i almindelighed skal tilgodeses. Det kunne være træningshjælpemidler målrettet børn som f.eks. et spil om golfregler, kegler, spyd, snor mm. til at lave diverse træningsbaner” fortæller Thomas og slutter af med, at hans absolutte første prioritet er en weekendtur eller træningslejr med en masse hygge og golf med klubbens yngste golfspillere.

Kilde: Inge Larsen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.