Når Greve Linedance starter den nye sæson i den første uge af september 2019-20, bliver det startskuddet til sæsonen ændende sæson hvor klubben kan fejre sit 20 års jubilæum.

Kom og prøv

I Greve Linedance undervises på flere niveauer fordelt på 7 hold så man altid kan finde det niveau som passer til en, udtaler Annette Dida Nielsen, der er udover at være formand også er en af de 3 instruktører i Greve Linedance.

Greve Linedances 3 instruktører. Fra venstre: Annette Dida Nielsen der også er formand, Marianne Hjort og Britt Hoeing.

– Linedance kan læres af alle – uanset alder og køn. Man danser uden partner, så man er ikke afhængig af en anden. Musikken var oprindelig country, men en hel del klubber danser i dag til meget forskelligt musik også det man hører hver dag i radioen – og det gør vi også i Greve Linedance, siger Annette Dida Nielsen og hun fortsætter:
– Mange tror, at man skal møde op i cowboyhat og støvler for at danse linedance. Det behøver man ikke. Faktisk må vi slet ikke danse i støvler i vores øvelokaler og de fleste danser i almindeligt tøj og et par gode dansesko. De der er til cowboyhat og støvler, tager det på ved specielle lejligheder.

Foto fra sommerdans på Mosede Havn hvor både dans og det sociale har været i højsæde.

En sådan speciel lejlighed kunne være, når Greve Linedance i marts 2020 fejrer sit 20 års jubilæum. Det fejres i Greve Idræts Center med dans hele eftermiddagen og aftenen sammen med 240 linedancere fra hele Danmark.

– Vi i bestyrelsen er gået i gang med planlægningen – og det er et stort arbejde at forberede sådan en fest, fortæller Annette Dida Nielsen der også har planer om at invitere en international koreograf der kan komme og inspirere de mange linedancere med ny danse i løbet af dagen.

Motion og glæde

– For nogle af vores medlemmer er en eller to danseaftener ikke nok. For dem er der mulighed for at deltage ved forskellige fester i eller uden for klubben og ved vores fredagsdans, som klubben arrangerer et par gange hver sæson. Ved de lejligheder møder man en del ligesindede fra andre klubber – for det sociale er også meget vigtigt, slutter Annette Dida Nielsen.
Det sociale er så vigtigt at vi de seneste 9-10 års somre, efter vores sæson er sluttet, har haft sommerdans hver onsdag aften på Mosede Havn fra midt juni til midt august. Udover vores egne medlemmer kommer der en masse linedancere fra hele Sjælland og vi hygger os meget og nye venskaber bliver skabt, fortæller Annette Dida Nielsen.

– Og vi vil gerne indbyde til at komme og prøve linedance af. Der er flere af vores hold der er overtegnet men der er plads på vores begynderhold og man har mulighed for at prøve det af tirsdag den 3. og 10. september 2019 i Greve Idræts Centers aktivitetssal 2 kl. 19:35-21:00, slutter Annette Dida Nielsen.

Står du og skal vælge en fritidsaktivitet til de mørke vinteraftner, så prøv linedance – en aktivitet, som giver god motion og gør dig glad. Der er med garanti et hold, som passer til dig, uanset om du er nybegynder eller en øvet linedancer, som gerne vil udfordres.

Du kan læse mere om klubben og tilmelde dig et hold på hjemmesiden www.grevelinedance.dk

Kilde: Greve Linedance

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.