Greve Golfklub kunne i november markere sit 10-års jubilæum. Det blev markeret med cross country turnering på tværs af 10 af klubbens 18 huller.

10 var nøgletallet lørdag, den 30. november, da Greve Golfklub markerede sit 10-års jubilæum.
Alle banens 18 huller var i spil, selvom der kun skulle spilles 10 golfhuller. De var nemlig placeret på kryds og tværs af banen. Morgenkaffen kostede i dagens anledning 10 kroner og det samme gjorde de lune snegle. Der blev budt velkommen klokken 10 minutter i 10 og spillerne slog ud klokken 10.10.
Spillerne måtte kun medbringe 10 golfkøller og faktisk også kun 10 bolde, det var dog pr. hul, og så måtte hver spiller kun bruge 10 slag på hvert hul.

Formand Frede Kruse-Christiansen byder velkommen til jubilæumsturneringen

Alle klubbens medlemmer var inviteret til måske årets første æbleskiver klokken 10 minutter i 13.10, hvor også de 50 golfspillere var kommet ind med røde kinder, som blev endnu mere røde af den varme gløgg, der blev serveret for de fremmødte.

Nytænkning i golfverdenen

Det faktum, at turneringen kun forløb over 10 huller, går godt i spænd med nye tiltag i golfverdenen. Golfsporten kritiseres ofte for at tage for lang tid. En typisk golfrunde varer da også gerne fire timer, men de senere år er der lavet tiltag, som går på at tilbyde golfaktiviteter og turneringer, der kan afvikles på kortere tid. Under Greves Linksturnering i juli 2019 afprøvede klubben for første gang Golf Sixes, som også er en hurtigere turneringsform. Det blev en stor succes, som er på tegnebrættet for linksugen i 2020, der traditionen tro afvikles i uge 29 i Greve.

Det smukke vejr skinnede om kap med dagens glade vindere

Det var efterårets sidste dag og den viste sig fra sin smukkeste side med flot solskin og helt blå himmel. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så hvis det er et tegn, så lover det godt for Greve Golfklub i det nye årti.

Kilde: Greve Golfklub

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.