Et af Danmarks ældste og mest branchekendte flexleasing-selskaber går 1. januar 2020 tilbage til virksomhedens oprindelige navn Cito Car Lease.

Alle aktiviteter i Sixt Flexleasing fortsætter under det nye navn Cito Car Lease, der vil hverken ske ændringer i ledelsen, medarbejderstaben, produkter og virksomheden forbliver på samme adresse i Greve. De to direktører Jacob Gejl Pedersen og Johnny Bargholz fortsætter ligeledes begge som ejere i Cito Car Lease, det er alene franchiseaftalen med Sixt Danmark, der ophører.

Cito Car Lease har kunder i hele landet til deres eksklusive biler og leasingprodukter, og Bargholz og Gejl Pedersen planlægger åbning af to nye afdelinger i Jylland. Virksomheden er i rivende vækst, og man ansætter netop nu flere nye medarbejdere, der skal være med til at servicere nye og gamle kunder. Markedet for fleksible leasingprodukter boomer i disse år, hvilket matcher Cito Car Lease’s vækstambitioner. Ejer og direktør Johnny Bargholz ser frem til at præsentere det “nye” navn for kunder og samarbejdspartnere. “Der er intet drama over det her navneskifte, vi hed faktisk også Cito, før vi indledte et samarbejde med Sixt Danmark, så man kan sige at vi egentlig bare er gået tilbage til vores oprindelige navn. Vi kommer til at lave akkurat det samme, nemlig leasing af biler, primært flexleasing og splitleasing”, udtaler Johnny Bargholz om den nye virksomhed Cito Car Lease, der altså slet ikke er så ny alligevel.

“Vi har haft et forbilledligt samarbejde med Sixt Danmark, og vi har haft stor glæde af at være end del af den danske Sixt familie. Tilbage i 2015 blev vi kontaktet af Henrik Isaksen, der ejer Sixt Danmark, da han gerne ville ind på leasingmarkedet, og vi havde på det tidspunkt været i gang i flere år og havde en masse erfaring, som Henrik og Sixt ønskede at være en del af. Nu er vi så at sige tilbage i egen butik igen.” siger Johnny Bargholz.

“Vi har været glade for samarbejdet med Cito Car Lease, Jacob og Johnny besidder en kæmpe viden om import og flexleasing af specialbiler. De to har bygget en god forretning op og forstår den service, denne type kunder kræver. Og det vil være med til at bringe dem endnu længere i deres bestræbelser på succes. Fra Sixt siger vi tak for samarbejdet og held og lykke i fremtiden” udtaler Henrik Isaksen, bestyrelsesformand i Sixt Danmark.

“Efter 5 år som en del af Sixt familien, er det klart, at mange kender os under det navn, men vi har nu en god fornemmelse for, at det i lige så høj grad er vores kvalitetsbiler, vores fleksible leasingprodukter og kundeservice som vores kunder værdsætter” udtaler Johnny Bargholz, og Jacob Gejl Pedersen og fortsætter: “Vi har haft et fantastisk samarbejde med Henrik og Sixt, men alting har sin tid og nu glæder vi os til fortsat at udvikle forretningen med Cito Car Lease.”

Om Cito Car Lease:
Ejere: Johnny Bargholz og Jacob Gejl Pedersen
Adresse: Ventrupparken 20, 2670 Greve

Leasing produkter:
– Flexleasing
– Splitleasing
– Sæsonleasing
– Erhvervsleasing
– Privatleasing

Kilde: Anna Thygesen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.