Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Aarhusiansk trykkeri starter produktion i Vallensbæk - Netavisen Greve

Digitaltrykkeriet LaserTryk.dk etablerer produktionsanlæg i Vallensbæk for at sikre hurtig levering på hele Sjælland. Ifølge interesseorganisationen FDIH er leveringshastighed essentielt for e-handelsvirksomheder.

Efterspørgslen på hurtig levering af tryksager er så stor, at det aarhusianske digitaltrykkeri LaserTryk.dk netop har åbnet produktion i Vallensbæk ved København for at leve op til kundernes ønsker. Med de styrkede produktionsmuskler kan LaserTryk.dk, der sælger langt størstedelen af sine tryksager på nettet, tilbyde lynhurtig levering på hele Sjælland.

– Vores allerhurtigste leveringsform til Sjælland har hidtil været dagen efter bestilling, men nu kan vi tilbyde levering allerede samme dag på alle sjællandske adresser, hvis vi har bestillingen inden klokken 11.00. Hastighed er uden tvivl et af de vigtigste parametre for, at kunderne vælger os og får en god oplevelse. Det har derfor stor betydning for os at kunne levere samme hurtighed, som vi kan i Jylland,siger Anders Grønborg, administrerende direktør i LaserTryk.dk.

Den 3.500 kvadratmeter store produktion rummer fire digitale trykmaskiner, der kan producere cirka 50.000 digitale tryk i timen og bliver arbejdsplads for 30 medarbejdere. De nye produktionsfaciliteter kommer også til at rumme et 200 kvadratmeter stort showroom, hvor kunder kan se hvor forskelligartede trykløsninger, der findes i dag.

Hastighed er altafgørende
Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, analyserer hvert år danskernes forbrug og vaner i forbindelse med internethandel. I rapporten FDIH e-handelsanalyse konkluderer foreningen, at fleksibel og hurtig levering er den næstvigtigste faktor – kun overgået af prisen. Samtidig oplever 46 procent af webbutiksindehavere, at kunderne er villige til at betale mere for en hurtig levering.

– Leveringshastighed er altafgørende for en webbutiks succes. Jeg har lige været til den store amerikanske konference shoptalk i USA om e-handel og detailhandel, hvor alle fokuserede på hurtig levering. I 2017 er dag-til-dag-leveringstandarden, og vil man skille sig ud, skal man levere samme dag eller tilbyde meget sen deadline for, hvornår man kan bestille og stadig få det leveret dagen efter,fortæller Niels Ralund, administrerende direktør i FDIH.

Øget konkurrence
Danske e-handelsvirksomheder gør ifølge Niels Ralund klogt i at skærpe fleksibilitet, kundeservice og ikke mindst leveringshastighed, da internationale giganter er på trapperne til at entrere det danske marked. Amazon bygger et enormt lager i Stettin i Polen, der sikrer daglig levering i Danmark, og Alibaba er ved at etablere kontor i Danmark.

– De danske webbutikker skal steppe to eller tre trin op i konkurrencen med de internationale konkurrenter. De skal være fokuserede og agile i deres forretninger. Heldigvis udviser de danske virksomheder stor kreativitet i udviklingen af deres platforme, siger Niels Ralund.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.