Fredag den 13. december åbner Petworld op for en verden for dyr i WAVES. Den nye butik råder over et areal på 500 m2, hvor du kan finde alt fra foder, godbidder, legetøj og plejemidler til dit kæledyr.

Petworld i WAVES vil køre det velkendte koncept ”Kæledyrenes supermarked” videre i WAVES, men det er første gang, at Petworld åbner en butik i et shoppingcenter.

Med den nye Petworld bliver WAVES’ sortiment af kæledyrsartikler udvidet med et stort og varieret udbud af varer. Både til kæledyrenes store fornøjelse – men bestemt også for kæledyrsfamilierne.

Et paradis til kæledyr

Petworld er kendt for sit store udvalg af alverdens foder og tilbehør af kæledyr – og butikken i WAVES er ingen undtagelse.

Her er der især fokus på hunde- og kattefamilier, hvor du finder alt fra fuldfoder til kradsetræer, halsbånd, legetøj og lækre godbidder. Ja faktisk alt, hvad et kæledyr kunne ønske sig – og meget mere til. Hvis Fido, Misser eller Ninus skal have en fin julegave, kan du finde masser af gode gaveidéer i den nye butik.

Petworld i WAVES har også særlige afdelinger til blandt andet kaniner, gnavere, fugle og fisk, hvor du finder alt fra gnaverbure til akvarietilbehør.

Nye tilbud hver uge

Hos Petworld er der nye tilbud til kæledyrsfamilier hver uge. Dem kan du bl.a. se på storskærmen, der hænger på muren lige uden for butikken i WAVES (ud mod vejen).

Petworlds tilbudsavis finder du på deres hjemmeside. Er du mere til e-mails i din indbakke, sender Petworld også nyhedsbreve ud hver uge med skræddersyede tilbud til dig og dit kæledyr.

Medlemsfordele og prismatch

Du kan også melde dig ind i Club Petworld, som er Petworlds fordelsklub, hvor du bl.a. opsparer 4% i bonus på alle dine køb i butikken og i deres webshop. Derudover har Petworld prismatch på hele deres sortiment af varer såfremt, du finder det billigere i en dansk butik eller på en dansk webshop.

“Vi glæder os super meget til at slå dørene op i den nye butik i WAVES. Det er rigtig spændende, at vi nu kan drage fordel af at ligge i et stort shoppingcenter, og vi ser frem til at byde alle – dyr såvel som deres familier – velkomne i den nye butik.” Udtaler Michael Petersen, medejer af Petworld i WAVES.

Velkommen i den nye Petworld i WAVES

Kilde: WAVES

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.