Jubilæum i Greve Motions Cykleklub

Motionscykling: I Greve Motions Cykleklub, der blev stiftet 20. marts 1980 for at virke for motionscyklingens fremme samt indenfor disse rammer at virke for selskabelighed mellem medlemmerne; er det bærende fortsat her 40 år efter starten at få motion og at hygge sig sammen.

Vi er en gruppe glade motionscyklister nu i alderen 65+, som er i rimelig fysisk form og som én gang om ugen mødes på helt almindelige cykler og i almindeligt tøj – det er ikke noget med dyre cykler og stramt tøj og hurtigt tempo.

Vi ser Greve og omeg samt de nærliggende kommuner og har et godt sammenhold med plads til muntre drillerier og nogle skønne oplevelser, samtidigt med at vi får frisk luft og motion.

Cykelmotion er en vigtig del af vores hverdag.

Det er svært at have godt vejr og rygvind hele tiden, specielt når vi ”kun” har 3 verdens-hjørner at cykle ud i, men vi aflyser aldrig en tur – man får altid noget specielt ud af en tur i ekstremt vejr og det er de ture, der bliver talt og grinet mest af i lang tid efter – HERLIGT!

Vi mødes og slutter ved Greve Borgerhus, Greveager 9 og efter jubilæumsfesten starter vi den 1. april kl. 13.00, hvor den første tur som sædvanligt går til Gjeddesdal og fra onsdag den 22. april cykler vi kl. 18.00, altid med 1 – 2 pauser, hvor vi har kaffe/vand eller andet med i cykelkurven.

Efter ca. et par timer er vi tilbage efter en dejlig cykeltur i Greve og omegn.

I løbet af sæsonen har vi 3-4 gange lidt længere cykelture om onsdagen, hvor vi tager madpakker med – og vi stiler mod at køre 1-2 søndage, hvor målet er en kulturel oplevelse.

I 2019 var vi f.eks. på besøg i Bjørn Wiinblads hus i Lyngby, hvor vi tog toget noget af vejen.

Der er mulighed for tre uforpligtende prøveture.

Kilde: Ruth Birkelund, formand

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.