Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kontorgigant i Greve vil coronasikre danske virksomheder - Netavisen Greve

Mange danskere er vendt tilbage på arbejdspladsen, men der hersker stadig tvivl om hvordan vi indretter kontormiljøer til at være så smittefri som mulige. Det er der opstået et konsulentmarked for, som bl.a. kontorgiganten Staples vil hjælpe med.

Verdens største leverandør af kontorartikler, Staples, vil vejlede danske virksomheder i at minimere risiko for smitte i takt nu vi vender tilbage til arbejdspladsen.

ErhvervsCentret i Greve er base for Staples danske afdeling med 22 ansatte hvor fokus ellers ligger på onlinesalg af kontorartikler til erhvervslivet, som i øvrigt er i vækst i Danmark.

Men nu vil Staples altså hjælpe danske arbejdspladser med at tilpasse sig den nye normal for kontormiljøer, som omfatter at indrette kontoret, mødelokalet, gangarealer, kantine, toiletter og hjemmearbejdspladsen så smitte minimeres samtidig med at produktiviteten opretholdes.

Patrik Schedvin, administrerende direktør i Staples Solutions Danmark & Sverige.

Det kan eksempelvis foregå med vejledende skiltning, gulvmarkører og ruteanvisninger, hygiejnesæt ved skrivebordet eller et max. på antal personer i lokaler og elevator, og hånddesinfektionsmidler ved ind- og udgange samt beskyttelsesskærme og berøringsfri vandhaner.

Der er ifølge Staples eksempelvis 20.000 gange flere mikrober på et tastatur i forhold til et toiletsæde, hvilket viser behovet for hygiejne på arbejdspladser.

På globalt plan har Staples omkring 70.000 ansatte og 1.000 butikker.

Kilde: Kemp & Kjær

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.