Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Indstil virksomheder til Greve Business Awards - Netavisen Greve

Vi har uddelt Greve Erhvervspris siden 1992. I år gør vi noget nyt: Vi har indstiftet fire nye priser, som uddeles for første gang sammen med erhvervsprisen. Det er kun muligt, fordi vores generøse sponsorer RTM A/S, WINadvokater, LEMAN, WAVES og GreveSolrødErhverv støtter uddelingen.

Men uden jeres hjælp går det ikke! Vi har brug for jeres indstillinger af virksomheder, som I mener fortjener en særlig anerkendelse. På hver af de fem prisers indstillingssider på vores nye hjemmeside, kan du læse mere om indstillingskriterierne for de indviduelle priser og husk, at alle indstillinger SKAL begrundes for at komme i betragtning.

Det er nemt og hurtigt at indstille din favorit og alle kan være med – virksomheder som borgere.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil indstille de virksomheder, som I mener, har udmærket sig inden for de fem prisområder.

Greve Business Awards bliver årets prisfest, hvor vi uddeler fem priser til virksomheder i Greve, der har markeret sig inden for områderne:

ERHVERV – IVÆRKSÆTTERI – MILJØ – UDDANNELSE – CSR

Priserne uddeles til Greve Business Awards, i Portalen, den 26. november, og du kan allerede nu sikre dig billet til begivenheden, som du læse mere om længere fremme.

Jeg selv, byrådet og Greve Kommune støtter helhjertet fejringen af Greves virksomheder og er stolte over, at nævnte sponsorer er med til at muliggøre afholdelsen af Greve Business Awards 2020.

Det er nemt at indstille virksomheder til de fem priser

Til Greve Business Awards uddeler vi fem priser til virksomheder i Greve, som har udmærket og markeret sig inden for områderne: Erhverv, Iværksætteri, Miljø, Uddannelse og CSR.

Vi håber, du har lyst til at indstille en eller flere af Greves dygtige virksomheder og iværksættere.

Sådan gør du

Ønsker du at indstille en virksomhed til en eller flere priser følger du blot vejledningen på grevebusinessawards.dk.

  • Naviger til den pris, du ønsker at indstille en virksomhed til
  • Udfyld blanketten
  • BEGRUND din indstilling i feltet nederst
  • Klik Indsend
  • Du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget din indstilling fra Greve Business Awards

Bemærk, at din indstilling SKAL begrundes og indsendes senest den 28. august for at komme i betragtning.

Til hver af de fem priser nomineres tre virksomheder, hvoraf en udpeges som vinder af de professionelle dommerpaneler.

De nominerede offentliggøres i oktober og priserne overrækkes til Greve Business Awards.

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.