Den 5.marts inviterer Helsam til åbningen af deres nye butik i WAVES.

På de over 100 m2 finder du alverdens traditionelle og moderne helsekost- og plejeprodukter, hvor også kosttilskud udgør en stor del af Helsams sortiment. Med 4 faguddannede helsekostvejledere i butikken, er der også masser af professionel vejledning at hente, hvis du har spørgsmål, eller søger råd omkring helse og kost.

Helsam står for en sund og glad fornemmelse i kroppen

Helsams koncept er bygget omkring naturlige produkter, der kan hjælpe hele familien med at få en sundere hverdag og en god, naturlig fornemmelse i kroppen.

Professionel og personlig rådgivning om sund kost og kosttilskud

De uddannede helsekostvejledere står klar til at svare på dine spørgsmål, og giver dig hjertens gerne gode råd med på vejen, hvis du er i tvivl om noget inden for sund kost og kosttilskud.

“Vi vil meget gerne hjælpe alle med at tage det næste skridt mod en sundere livsstil, uanset hvor dit udgangspunkt måtte være. Vi glæder os utroligt meget til at byde vores nye kunder i WAVES velkommen i butikken med personlig inspiration og vejledning.” udtaler Helsams kædedirektør Jes F. Andersen.

Masser af grønne produkter og fast lav pris på de mest populære kosttilskud

Helsam har Danmarks største udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler, og har en fast lav pris på 30 af de mest solgte kosttilskud for at matche priserne på nettet.
Helsam byder også inden for til en verden af naturlige plejeprodukter til hår og hud, og fører desuden en række babypleje- og makeup-produkter.
Er du interesseret i glutenfri, økologiske eller raw-food-produkter, er der også en hel afdeling dedikeret til specialfødevarer i den nye Helsam i WAVES.

Bestil online – og hent gratis i butikken

“Vi ved, at det kan være en udfordring at finde tiden til at handle i hverdagen, og derfor har du også mulighed for at gå på opdagelse i hele sortimentet på Helsam.dk, hvor du kan bestille dine varer og få dem leveret direkte til afhentning i butikken uden beregning.” fortæller kædedirektør Jes F. Andersen

Helsam har også gjort det muligt at købe gavekort, og tilbyder landsdækkende bytteservice.

Åbningstilbud og lokal tilbudsavis

Helsam fejrer åbningen af den nye helsebutik i WAVES med masser af gode åbningstilbud. Der bliver også sendt et særligt tilbudskatalog ud i Greve og omegn.

”Det er med stor glæde, at vi nu åbner i Waves, hvor kunderne har mulighed for at klare alle deres indkøb under ét tag. Centeret ligger godt placeret, og med åbningen af Helsam bliver det nu endnu nemmere for borgerne i Greve og omegn, at vælge en sundere hverdag med mere overskud” udtaler kædedirektør Jes F. Andersen.

Velkommen i den nye Helsam i WAVES

Kilde: Waves

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.