Så er det snart Sankt Hans Aften og dermed en af årets mest livlige aftener på området omkring Mosede Fort. På denne særlige midsommeraften summer hele fort-området af liv. Museet holder aftenåbent og serverer gullasch fra den store gullaschkanon. Og som noget ganske særligt på denne dag kan du få et årskort til museet til entréens pris!

Årskort til billettens pris

Kun på denne ene dag sælger vi årskort til billettens pris. Med et årskort i hånden kan du besøge museet, så meget du vil i det næste år oven i købet sammen med en valgfri gratis ledsager. De fleste af museets arrangementer er gratis både for årskortholdere og deres ledsager, så der er mulighed for at gøre et godt køb, der giver adgang til spændende foredrag, rundvisninger mm. Årskortet gælder præcis et år fra købsdatoen.

Mød figurer fra dengang

Når museet på Mosede Fort fejrer midsommeren, betyder det også, at du kan møde soldaten, der trak i trøjen imens zeppelinere og fremmede ubåde sværmede om de danske kyster. Du kan også støde på en nyrig gullaschbaron og måske også hans yndige hustru, der lod champagnen flyde, mens de tjente styrtende med penge på at sælge gullasch til Europas soldater. Husholdningslærerinden, der forsøgte at få maden til at strække i en rationeringstid vil også være at finde.

Museets aktiviteter:

Museet holder ekstraordinært åbent fra kl. 11 og helt frem til kl. 21.

Kl. 11-21 Åbent på museet og i museumsbutikken

Kl.17-21 Mød de udklædte folk på området

Smag gullasch fra gullaschkanonen for en tyver

Vi ses til en historisk midsommer!

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.