Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Greves veteraner får bedre støtte - Netavisen Greve

Greve Kommune og Veterancentret skriver under på en samarbejdsaftale.

Fredag sikrede to underskrifter, at Greve Kommunes 263 veteraner og deres familier i fremtiden får ekstra støtte gennem Veterancentret under Forsvarsministeriet.

“Vores veteraner og deres børn og familier fortjener den bedste hjælp og støtte, vi kan give dem. Derfor er jeg glad for, at de nu kan hente støtte hos Veterancentret, hvor de er dedikerede til at hjælpe de tidligere udsendte og deres familier”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Gensidig aftale

Hun tog imod kommandørkaptajn Jannik Tannum Andersen fra Veterancenteret på borgmesterkontoret, hvor de skrev under på en gensidig samarbejdsaftale.

“Vi glæder os hver gang en kommune tager veteranernes udfordringer alvorligt. Det gør Greve Kommune, og vi vil meget gerne bidrage med vores særlige kompetencer og ressourcer”, siger Jannik Taanum Andersen.

Med udgangspunkt i aftalen vil Greve Kommune og Veterancentret bruge hinandens kompetencer for at hjælpe veteraner til at komme godt tilbage til det civile liv.

En veteran er en person som har været udsendt af Forsvaret i mindst én international mission. I Danmark er der næsten 33.000 veteraner, og de 263 bor altså i Greve Kommune.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.