Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Greve Kommune stiller betingelser for milliontilskud - Netavisen Greve

Koncertstedet Portalen modtager millioner i tilskud, og derfor har politikerne besluttet, at de vil have bedre hånd i hanke med, hvordan skattekronerne bliver brugt.

Greve Kommunes byråd har besluttet, at de vil stille en række betingelserne for kommunens tilskud på næsten ti millioner kroner til koncertstedet Portalen.

“Portalen modtager et milliontilskud fra kommunen, og derfor skal kommunen naturligvis have indsigt i og indflydelse på, hvordan pengene bliver brugt”, siger Pernille Beckmann.

Tættere samarbejde

Byrådet har gennem de seneste måneder stillet betingelser om en mere gennemsigtig økonomi og samtidig intensiveret samarbejdet med Portalens bestyrelse.

Portalens bestyrelse har også valgt en ny formand, og i løbet af det kommende halve år vil han præsentere et forslag til en helt ny bestyrelse for koncertstedet. Byrådet har blandt andet krævet, at der skal sidde to byrådspolitikere i bestyrelsen.

“Som kommunen har vi ansvar for, at vi forvalter borgerne penge lovligt og klogt. Derfor er jeg glad for, at den nye formand har forståelse for, at vi også stiller nogle betingelser,” siger Pernille Beckmann.

Ordnede forhold

Sidste sommer var der en del medieomtale af forholdene i Portalen. Blandt andet var der tvivl om, hvem der kan afholde receptioner i Portalens café og til hvilken pris. Greve Kommunes politikere har siden drøftet forholdene omkring Portalen flere gange. Med den nye aftale om tilskud og lokaleleje forventer Pernille Beckmann, at der bliver ro omkring koncertstedet.

“Portalen er en vigtig kulturinstitution for os alle sammen, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan få ordnede og lovlige forhold omkring stedet,” siger borgmesteren.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.