PV Greve har vundet kontrakt om drift af udearealerne omkring kommunens ejendomme.

De næste to år er det medarbejdere fra PV Greve, som står for at passe udearealerne omkring kommunens skoler, idrætshaller og andre bygninger.

PV Greve, som er et offentligt privatejet selskab, har nemlig vundet kontrakten på opgaven for de kommende to år. Dermed er det PV Greves medarbejdere, som snart sidder på traktoren, når græsset for eksempel skal slås på Greve Kommunes 366.900 kvadratmeter sportsplæner og 263.000 kvadratmeter almindelige græsplæner.

“Med PV Greve får vi en leverandør, som vi i forvejen samarbejder med og kender godt. Samtidig sparer kommunen fire millioner kroner om året, og de penge kan gavne andre steder i kommunen”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Mortan Martinsson.

Det bliver også PV Greve som skal tømme Greve Kommunes 302 skraldespande, samle affald op ved de kommunale institutioner, lave tilsyn med kommunens 67 legepladser og smøre løsdelene på kommunens 781 klatretårne, rutchebaner og gyngestativer. Og når det bliver vinter, er det medarbejdere i PV Greve, som salter og rydder sne.

Kontrakten med PV Greve løber frem til 1. juli 2021 med mulighed for forlængelse. Der var i alt fem virksomheder som bød på opgaven, og PV Greve vandt på billigste pris.

PV Greve har i forvejen vundet opgaven med at drifte kommunens veje, fortove, stier, rabatter og rekreative områder, og dermed er PV Greve nu ene om at pleje og vedligeholde kommunens veje og udearealer de næste 2 år.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.