Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
VVS-firma: Vi er hurtigt faldet godt til i Greve og som nye lejere i ErhvervsCentret - Netavisen Greve

I over 30 år har den autoriserede VVS-installatør Dan Rasmussen og hustruen Marianne med flid, engagement og ærlighed som bærende værdier haft eget VVS-firma med hjemmekontor i Rødovre og senere Ishøj. Nu er parret flyttet til Kildebrønde Landsby og samtidig rykket ind i et kontor i Greves lokale erhvervshus ErhvervsCentret. Det valg fortryder de ikke. De kalder deres nye liv som selvstændig i ErhvervsCentret for ’en genfødsel’.   

Dan og Marianne Rasmussen er med firmaet dan rasmussen vvs aps glade for at være blevet en del af ErhvervsCentrets fælles kontormiljø på Korskildelund 6 i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og lige ud til engarealer. Her får de ved frokosttid og i en pause en hyggelig snak med de andre lejere over en kop kaffe i kantinen, hvor der også er indrettet et loungeområde med bløde øreklapstole, en sofa samt biopejs. De nye lejere sætter også stor pris på, at de kan finde ro til at koncentrere sig om deres forretning, når de trækker sig tilbage til deres nye lyse, venlige 16 kvadratmeter kontor med den grønne udsigt, hvor en hare fra tid til anden hopper rundt og græsser.

– Alle her i huset er søde og rare og siger lige ”hej” med et smil. Her er en fantastisk atmosfære. Vi kan virkelig godt lide at være her. Vi har hurtigt fået lært en masse mennesker at kende. Jeg kan mærke, at jeg får meget mere ud af dagen, efter at vi er flyttet ind i ErhvervsCentret. Jeg får ganske enkelt mere fra hånden. Her gør jeg tingene færdig, inden jeg tager hjem. Det giver mig en fornyet gejst og føles som en genfødsel, fortæller Dan Rasmussen, der blev udlært i 1984 og er firmaets ansvarlige leder, udover at han også deltager i den daglige drift inden for vand, varme og sanitet.

Fra enkeltmandsfirma til moderne Gazellevirksomhed
Og der er nok at se til for både Dan og Marianne, der for 20 år siden valgte at digitalisere så meget af forretningen som muligt. I dag styres stort set hele forretningen digitalt bl.a. via iPhone, fx ordrestyring og arbejdstidsregistrering. Og det har de ikke fortrudt. Deres moderne VVS-forretning er vokset støt og roligt gennem årene fra et lille beskedent enkeltmandsfirma til en mellemstor og velkonsolideret virksomhed, der i dag beskæftiger 15 medarbejdere. En gazellepris fra Børsen er det også blevet til, før krisen fik fat. Dengang var mere end 20 mand beskæftiget i firmaet. Firmaet har også døgnvagt til at håndtere og begrænse skader hos kunderne, når fx en radiator er sprængt eller en faldstamme er stoppet til.

– Vi har stadig kunder fra dengang, jeg var i lære som VVS-installatør. Mange er bolig- og forsikringsselskaber. De ringer på alle tider af døgnet, hvis varmen forsvinder en kold vinterdag, eller toilettet pludselig stopper til, eller et vandrør springer en nat. Vi kører ud til kunderne i hele Storkøbenhavn på alle tidspunkter af døgnet, fortæller Dan Rasmussen, der inden for det sidste halvandet år har ansat fire VVS-montører for at kunne følge med den stigende efterspørgsel efter VVS-service.

– Vi er kendt for, at vi en time efter et opkald står på stedet med en mand med en rørtang i hånden. Det kan vi garantere, fordi hele vores set-up kører digitalt, og fordi vi håndplukker vores folk og kun bruger erfarne og engagerede medarbejdere, der sætter en stor ære i at levere en høj kvalitet. Alt, hvad vi foretager os, er transparent. Vi tager fotodokumentation af skadessager både før og efter, vi går ind og løser en VVS-opgave. Det er vigtigt i forsikringssager. Jeg kan kun anbefale andre at gå digitalt med forretningen – personligt tror jeg, at om 10 år er et VVS-firma tabt bag vognen, hvis de ikke går digitalt med forretningen, understreger Dan Rasmussen.

Dan og Marianne har også en cityafdeling på Islands Brygge, som de opkøbte for et par år siden, samt et værksted i Greve, hvor de 12 udkørende svende holder til. Flere af dem har været ansat i op til 20 år hos Dan og Marianne.

Fakta om ErhvervsCentrets kontorer
ErhvervsCentrets kontorer kan indrettes efter behov og individuelle ønsker, lige fra 14 m2 til 120 m2. Lejerne i ErhvervsCentret har adgang til fri parkering, elevator, elektronisk adgangskontrol og en bemandet reception, der tager imod telefonopkald, gæster og post.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.