Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Gospelkoret Grace er blevet tilknyttet Hundige Kirke. - Netavisen Greve

Gospelkoret Grace har i 25 år holdt til i Karlslunde Strandkirke.

Koret blev grundlagt af organist Peter Steinvig, som har haft vital betydning for gospelmusikkens udbredelse både i DK og i udlandet. Trine Halse, korets dirigent, har sammen med Peter Steinvig været skyld i Grace’s høje standard og det har gjort, at koret har været inviteret rundt i verden for at holde koncerter. Koret har rejst i bla USA, England, Polen, Tyskland og Island og været rundtomkring i hele Danmark.

Efter at Peter Steinvig stoppede, har koret nu fået nyt “hjem” i Hundige Kirke.

Grace er et glad amatørkor og i øjeblikket er vi 30 medlemmer, både mænd og kvinder. Der er intet optagelseskrav andet end at man kan lide at synge. Det vil dog være godt, at du kan synge rent – men sang kan læres.

Vi sætter vores fællesskab højt og er et meget socialt kor. Vi passer på hinanden og holder af at være sammen.

Grace synger gerne ved kirkelige handlinger, ved fødselsdage, bryllupper og begravelser, vi afholder koncerter, work-shops og mødes en gang årligt med andre gospelkor, så vi kan inspirere hinanden.
Koret ledes stadig af Trine Halse, som har en 3-årig uddannelse som vocal coach fra USA.

Som pianist er vi så heldige at have Kasper Daugaard, som er konservatorieuddannet, men mest kendt for at spille i Hardinger Band og også er musiker for bla. Lucas Graham.

Vi kunne godt tænke os at være endnu flere og ønsker være et kor, hvor der er højt til loftet, hvor der er plads til forskellighed uanset, hvor du kommer fra.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at besøge os i Hundige Kirke, hvor vi øver hver torsdag ml 19.30-21.45.

Kig også gerne ind på vores hjemmeside www.gospelkoretgrace.dk, hvor du kan finde flere oplysninger.

Kilde: Kirsten Grønn

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.