Kom til hyggelig fællesspisning i smukke omgivelser, når der er god mad på menuen på både Greve Museum og Mosede Fort.

Få åndelig føde såvel som god mad serveret, når der onsdag den 18. august er hele to fællesspisninger at vælge imellem på henholdsvis Mosede Fort og Greve Museum.

På Mosede Fort arrangerer Aarstiderne fællesspisning i fortgården i samarbejde med museet. Til fællesspisningen byder Aarstiderne på en frisk velkomstdrink og et grønt måltid, der er lidt ud over det sædvanlige.

I museumscaféen på Greve Museum står caféansvarlig Nanna Madsen for menuen, der denne aften lyder på hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler, glaskål og hjertesalat. Til dessert er der koldskålsfromage med jordbærsylt.

Længe åbent på museerne

Inden gæsterne sætter sig til bords, er der mulighed for at samle appetit med et besøg i udstillingerne. Begge museer holder denne dag længe åbent, så kom gerne i god tid og besøg museerne inden spisningen. På Mosede Fort er der en ekstraordinær rundvisning i kasematterne kl. 17.30-18. På Greve Museum er der spændende særudstillinger med fokus på håndarbejde.

Praktisk information

– Arrangementet på Mosede Fort foregår onsdag den 18. august på Mosede Strandvej 87, 2670 Greve. Mosede Fort har denne dag åbent kl. 11-18. Der er ekstraordinær rundvisning på museet kl. 17.30. Aarstidernes fællesspisning foregår derefter udendørs kl. 18-20. Pris for spisning: 150 kr. for voksne, gratis for børn under 13 år. Køb billetter på forhånd via mosedefort.dk.

– Arrangementet på Greve Museum foregår onsdag den 18. august på Bækgårdsvej 9, 2670 Greve. Greve Museum har denne dag åbent kl. 11-19. Fællesspisningen foregår kl. 17.30-19.00. Pris for spisning: 70 kr. for voksne, 40 kr. for børn under 12 år. Køb billetter på forhånd via grevemuseum.dk.

Kilde: Mosede Fort

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.