Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Diplomati og strategi - brætspilsaften på Mosede Fort - Netavisen Greve

Så er det tid til at finde din indre strateg eller diplomat frem, når museet på Mosede Fort inviterer til brætspilsaften i fortets officerstue torsdag d. 21. november fra kl. 16.30 – 21.

1. Verdenskrig var for Danmark en diplomatisk dans på en knivsæg for at opretholde neutralitet. Det vil vi hylde på Mosede Fort med en aften til diplomatiets og strategiens ære. Kom og afprøv din sans for overblik og forhandling, når museet inviterer til en aften med krigs- og strategispil. På denne aften kan du benytte den enestående mulighed for at udtænke forhandlingsstrategi og diplomatisk spil i de stemningsfulde og autentiske rammer i fortets officersstue.

Kom og spil med os

Vi har samlet strategiske brætspil om krig og diplomati som ”Diplomacy”, ”Axis & Allies” og det nye spil ”Udsendt af Danmark – Gennem Ild og vand”. Hvis man ikke er til de helt lange spil, er ”The Grizzled” også en mulighed. Det er et samarbejdsspil om, hvordan man overlever skyttegravene under 1. Verdenskrig. Så vi har lagt op til en aften med masser af krig, strategi og diplomati i unikke omgivelser.

Man behøver ikke at kende spillene på forhånd, da man kan få en grundig introduktion til spillene. Spilaftenen er skabt i samarbejde med Greve Bibliotek.

Aftenåbent fra kl. 11-20

Hvis du ikke har lyst til at spille selv, har museet også åbent for dig, der bare vil indsnuse oplevelsen af spillere, der bringer diplomatiet til live med forskellige brætspil. Du kan derfor hele dagen fra kl. 11 og helt frem til kl. 20 købe entrébillet til museet og nyde, at det denne dag er muligt at gå på museum efter mørkets frembrud.

Praktisk info

  • Der er et begrænset antal pladser rundt om spillebordet, og derfor er det nødvendigt at købe billet på forhånd til brætspilsaftenen.
  • Billetten koster 50 kr. og inkluderer forplejning i løbet af aftenen.
  • Find link til køb af billet på mosedefort.dk. Museet på Mosede Fort har torsdag d. 21. november åbent fra kl. 11 – 20.
  • Ønsker man ikke at spille, kræver det blot en almindelig entrébillet at besøge museets udstillinger.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.