Kunstforeningen Køge Bugt afholder i år sin tredje censurerede udstilling med navnet ”Bugten”.

I 2019 havde kunstforeningen debut på det område og med udstillingen i 2020 kunne kunstforeningen konstatere, at censurerede udstillinger én gang om året var blevet en succes. Sagt med andre ord så havde man fået skabt en ny tradition i kunstforeningens virke og med Portalen smukke galleri som ramme.

Dette års udstilling afholdes fra 18. september til 16. oktober i Portalen med
fernisering lørdag den 18. september kl. 14-17.

En censureret udstilling som denne er tænkt som bidrag til, at kunstnere kan søge om at få adgang til at præsentere kunst, der kan blive en slags fortælling om, hvilken kunst og udtryksform, som i øjeblikket har kunstnernes særlige opmærksomhed.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og antager udvalgte værker samt publikum, der som iagttagere får en oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet. Kunstforeningen Køge Bugt ser sig således som formidler af denne fortælling.

De indsendte kunstværker er blevet bedømt af en jury bestående af de kendte billedkunstnere Bjarne Werner Sørensen og Simon Bang begge fra København og Geert Daae Funder fra Solrød. Der er tale om værker indenfor kategorierne maleri, skulptur, grafik, tekstil og foto samt mix, der blander flere kunstarter.

Udstillingstiderne er torsdage og fredage kl.14-17 og lørdage kl. 13-17 i udstillingsperioden 18. september til 16. oktober.

Kilde: Formand  Flemming Deichmann
Kunstforeningen Køge Bugt

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.