Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Bugten 2020 – en censureret kunstudstilling - Netavisen Greve

Kunstforeningen Køge Bugt afholder i år sin anden censurerede udstilling med navnet ”Bugten”. I 2019 havde kunstforeningen debut på det område og med stor succes. Derfor gentages det i år med forhåbninger om en årlig gentagelse – en tradition med andre ord.

Dette års censurerede udstilling afholdes fra 19. september til 10. oktober i Portalen med fernisering lørdag den 19. september kl. 13-16. I mange år har Kunstforeningen haft sin udstillingsbase i Portalen – det kulturelle samlingspunkt i Hundige. Portalen har nok Vestegnens smukkeste galleri.

Censur forbinder vi ofte med noget negativt. Denne censurerede udstilling er det modsatte, idet den er tænkt som et bidrag til, at kunstnere kan søge om at få adgang til at præsentere kunst, der kan blive en slags fortælling om, hvilken kunst og udtryksform, som i øjeblikket har kunstnernes særlige opmærksomhed.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og antager udvalgte værker samt publikum, der som iagttager får en oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet. Kunstforeningen Køge Bugt ser sig således som formidler af denne fortælling.

De indsendte kunstværker er blevet bedømt af en jury bestående af de kendte billedkunstnere Pia Fonnesbech, Mette Gitz Johansen og Geert Daae Funder. Der er tale om værker indenfor kategorierne maleri, skulptur, keramik, og foto samt mix, der blander flere kunstarter.

Udstillingstiderne er torsdage og fredage kl.14-17 og lørdage kl. 13-16 i udstillingsperioden 19. september til 10. oktober.

Der er gratis adgang og højt til loftet.

Kilde: Kunstforeningen Køge Bugt

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.