Greves borgmester, Pernille Beckmann, tog mandag første spadestik til TDC NETs fibernet i Greve, som åbner for lynhurtigt bredbånd til husstande og virksomheder i kommunen.

Vejret viste sig fra sin bedste side da borgmester Pernille Beckmann, mandag eftermiddag tog plads i en gravko for at tage det første spadestik til TDC NETs fiberprojekt i Greve Kommune. Med spadestikket kan 1780 adresser i kommunen se frem til at få adgang til lynhurtigt bredbånd. Og det er noget der begejstrer borgmesteren.

“Vi er glade for at TDC NET har valgt at rulle fiber ud i Greve Kommune. Fiber er fremtiden, og med tilbuddet om gratis tilslutning til TDC NETs fibernet får vores borgere endnu en valgmulighed, samt udsigt til en lynhurtig og stabil internetforbindelse,” siger Pernille Beckmann

Som en del af fiberprojektet tilbyder TDC i øjeblikket gratis tilslutning og frit valg af udbyder til husstande og virksomheder i de områder, hvor der etableres fibernet. Tilmelding sker på www.tdcfiber.dk

Lederen af TDC NETs fiberudrulning, Henrik Leu Christiansen, glæder sig over, at Greve bliver den nyeste kommune i Danmark der får fibernet.
“Det er en glædelig nyhed, at vi i dag fejrer den fysiske etablering af fibernet i Greve Kommune. Vi mærker en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en TDC NET fibertilslutning er husstandens internetforbindelse sikret langt ud i fremtiden,” siger Henrik Leu Christiansen.

Kilde: TDC

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.