Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Mulig bedrager på spil – Gammel Lyngvej, Køge og Stationsager, Greve - Netavisen Greve

Torsdag den 26. september kl. 11.44 ringede en borger til politiet, fordi han var blevet opsøgt af en mand på en parkeringsplads. Manden havde forklaret, at han skulle rejse, men han havde ikke plads til sine mange varer i kufferten, og derfor ønskede han at sælge nogle dyre mærkevarejakker.

Anmelder var dog mistænksom over for manden og kunne konstatere, at jakkerne var uægte. Dette blev manden fornærmet over og forlod stedet i sin bil.

Senere samme dag klokken 15.40 anmeldte en 86-årig mand fra Karlslunde, Greve, at han var blevet opsøgt på en parkeringsplads ved et byggemarked på Stationsager i Karlslunde, Greve, af formentlig samme mand, som tidligere blev set i Køge.

Den 86-årige mand havde betalt nogle penge for noget tøj, som den mistænkelige mand ville sælge. Den mistænkelige mand havde efterfølgende forsøgt at tage kontakt til andre på parkeringspladsen, da nogle vidner konfronterede ham, og han derefter kørte fra stedet i høj fart i sin bil.

Manden beskrives som:

  • 30-40 år
  • 175-185 cm
  • Kropsbygning: Fedladen
  • Hårfarve: Brun
  • Hårlængde: Kort
  • Iført: iført blå skjorte, muligvis slips.Manden kørte i en mørk Opel Mokka X personbil.

Politiet efterforsker nu sagen, for at få klarlagt, om manden har bedraget den 86-årige mand og eventuelt andre borgere. Borgerne opfordres til at tænke sig godt om før de køber varer, der tilbydes ved baggagerumssalg. Der er risiko for at blive snydt, eller der kan være tale om hælervarer.

Politiet hører meget gerne fra personer, der oplever noget lignende, eller som kan komme med oplysninger om den beskrevne mand. Borgerne skal gerne tage kontakt til politiet hurtigst muligt og fortælle, hvor manden befinder sig, så politiet har mulighed for at køre hurtigt til stedet og afhøre den mistænkelige mand.

Kilde: Midt og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.