Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/netavisen-greve.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Hundepatrulje fandt flygtende narkobilist –Tune Landevej, Greve - Netavisen Greve

Kl. 08.58 mandag morgen skete et sammenstød imellem to biler i krydset Tune Landevej/Mosede Landevej, Greve Landevej. Uheldet skete i forbindelse med at en bil skulle svinge til venstre i krydset mod Greve Landevej, hvor den ramte en 29-årig kvinde fra Greve, som kørte ad Tune Landevej mod sydøst og skulle lige ud i krydset.

Efter færdselsuheldet stak den mandlige fører, som havde foretaget venstresvinget ind foran den 29-årige, af og løb ad Tune Landevej. Bilen, der var polsk indregistreret, efterlod han i krydset. Den 29-årige kvindelige fører var uskadt efter sammenstødet, men der var skader på bilerne.

En hundepatrulje blev sendt til stedet og gik spor fra uheldsstedet og videre ad Tune Landevej. Sporet førte ind ad en skovvej og ind i en plantage, hvor betjent og politihund efter en sporsøgning på knap 2 km fandt frem til den mistænkte fører, en 39-årig mand fra Polen med adresse i Danmark, som blev anholdt. Han var ikke kommet noget til ved uheldet, men var påvirket af narko og frakendt førerretten i Danmark.

Den 39-åriges bil var efterlyst i Polen og nummerpladerne var stjålne. Den polske bil blev derfor beslaglagt af politiet til nærmere undersøgelse, hvilket den 39-årige accepterede. Den 39-årige blev taget med til en blodprøveudtagelse og efterfølgende afhørt til sagerne. Efter afhøringen blev den 39-årige polske mand løsladt, men han kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.