Greve Museum inviterer til åbent hus i ”Den gamle jul på landet”

Søndag den 20. november kan du komme i ægte julestemning, når Greve Museum inviterer til åbent hus i udstillingen ”Den gamle jul på landet”. Her vil både blive mulighed for at høre en god fortælling, synge med på julens sange, og for de yngste vil der også være et værksted, hvor de kan lave deres helt egen gardinrings-nisse.

Jul for 200 år siden
I udstillingen kan du opleve, hvordan man fejrede jul på landet i det gamle bondesamfund. Du kan finde ud af, om man også havde et juletræ i stuen for 200 år siden, og hvad børn og voksne fik i julegave – hvis de da overhovedet var så heldige at få gaver.

Dagens program
Dagens program begynder kl. 14, hvor alle inviteres ind i museets café til en stemningsfuld fortælling om julen på Grevegård i gamle dage. Men ingen jul uden sang, og derfor vil fortællingen blive suppleret af fællessange, som hører julen til. Herefter vil udstillingen være åben og for de mindste vil der være juleværksted fra kl. 15 – 16.

Praktiske oplysninger
Arrangementet finder sted på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, søndag d. 20. november kl. 14-16. Museet har denne søndag åbent fra kl. 11 – 17.
Det er gratis at deltage i arrangementet. Der vil være materialepris i værkstedet. I vores café kan du i dagens anledning købe velsmagende julelækkerier

 

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.