Hvordan så det ud i Greve for 50 år siden? Hvem kan huske, hvor smeden boede? Og hvornår var det nu, at Brugsen kom til Greve? Hvis du gerne vil have svar på disse spørgsmål, så er det meget sandsynligt, at du kan få det på onsdag d. 9. marts kl. 16 på Greve Museum.

Onsdag d. 9. marts kl. 16 afholder Greve Museum og Lokalarkiv endnu en lokalhistorisk café. Denne eftermiddag vil Laila og Jørn Rindum fra Greve Landsby vise billeder og fortælle historier fra det gamle Greve.

Laila og Jørn Rindum De er begge vokset op i Greve Landsby og har været aktive i mange år i Greve Lokalhistoriske Forening og som frivillige på Greve Lokalarkiv. Denne eftermiddag vil de guide gæsterne gennem byen ved at vise billeder og samtidig fortælle om landsbyen.

Senere på året, når det gode vejr forhåbentlig tager over, vil den lokalhistoriske café rykke ud af huset og følge op på dette arrangement med en byvandring i Greve den 8. juni.

Praktisk information og billetter
Denne eftermiddag har museet åbent fra kl. 13.30 og helt frem til 21.00. I museets café vil der både før og efter arrangementet være mulighed for at købe kage og kaffe eller et let måltid mad som eksempelvis suppe og hjemmebagt brød.

Pris: Arrangementet koster 30 kr. pr. person. Billetterne kan købes i museets café.
NB: Det er gratis at deltage for medlemmer af Greve Museums Venner, Sydkystens Slægtsforskere samt Greve Lokalhistoriske Forening.

Lidt musik før du går hjem
Senere samme aften vil der desuden være mulighed for at nyde lidt god musik i museets café når elever fra Den Musiske Skole i Greve holder koncert kl. 18.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.