Greve Museum sætter sammen med Ældre Sagen i Greve fokus på erindring og demens. Torsdag den 7. november inviterer de derfor i fællesskab til foredrag om 1950’erne med historiker Ove Dahl fra Dansk Center for Reminicens.

Tilbage til 50’erne

Denne eftermiddag kan du glæde dig til et foredrag af Ove Dahl om et årti med hjemmegående husmødre og fædre med hat, raske drenge og pæne piger, knallerter, refræn- og rocksangere, plusfours og cowboybukser, trafiklys lampe, fjernsyn, Nina og Frederik, Farlig Ungdom, jazz, Christel, ungdomsklubber, Tommy Steele, fanklubber og en helt nye gruppe unge, der siden kommer til at gå under betegnelsen ”teenagere”.

Praktisk info

Ove Dahl vil krydre sit foredrag med en masse billedmateriale, og det er tilrettelagt således, at der er plads til alle – både de, som husker årtiet, og de, som slet ikke var født dengang. Hvad enten du selv lever med en demenssygdom, er pårørende til en demensramt eller arbejder med det som frivillig eller professionel, så er du velkommen til dette arrangement. Du kan måske få genoplivet egne minder, eller blive opmærksom på, hvordan du kan tale med ældre i din omgangskreds om deres egne minder fra dette årti.

Foredraget koster 40 kr. og arrangeres i et samarbejde mellem Ældre Sagen i Greve og Greve Museum.

  • Tid: Torsdag d. 7. november kl. 13-14.30.
  • Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve
  • Pris: Foredraget koster 40 kr. Der kan desuden købes kaffe, te og kage i museets café.
  • Tilmelding: Foregår ved henvendelse til Ældre Sagen på telefon 4040 2809 eller mail demens@senior-i-greve.dk

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.