I takt med at sommeren går på hæld, bliver der skruet op for aktivitetsniveauet på Greve Museum. Med museets sensommerprogram kan både børn og voksne blive klogere på lokalhistorien på udvalgte dage i september.

10 ting du (måske) ikke vidste om Greve

Om du har boet i Greve Kommune i en uge eller 50 år, så kan historiker Birgitte Rosenhegn med garanti fortælle dig noget nyt og spændende om egnens historie. Birgitte Rosenhegn viser rundt i Greve Museums udstillinger på alle hverdage og fortæller om Greves rivende udvikling fra landbrugsland til forstad. De daglige rundvisninger tager ca. 30 minutter og er inkluderet i entréprisen.

Mad på gaflen

Museumscaféen inviterer til fællesspisning, hvor maden er inspireret af gammeldags mad tilpasset nutidens smagsløg. Onsdag den 8/9 er der fællesmiddag kl. 17.30 med skipperlapskovs på menuen. Onsdag den 15/9 er der fællesfrokost med traditionelt frokostbord. Der serveres smagsprøver på syltemælk og fedtemadder hver dag, så alle kan få en bid historisk mad, når man besøger Greve Museum.

Levende høns og gammeldags lege

Den anden og tredje lørdag i september kan du høre hanegal på Greve Museum, når Roskilde-Sjællands Fjerkræklub viser deres flotte fjerkræ frem. Børn kan selv blive tryllet om til en høne, gris eller et andet sjovt dyr, når Olga Ravn fra Greve Billedskole svinger penslen og laver ansigtsmaling for børn. Museets legetante guider igennem de gamle lege i museets nye legelund. Der er gratis adgang for børn, og alle aktiviteterne er gratis.

Sanselig skovvandring

Lørdag den 18/9 kan børn over 7 år komme med på en sanselig rejse gennem skoven. Med performanceforestillingen “Voks skoV” udforsker vi naturen rundt om Greve Museum. Billetterne til forestillingen er gratis og kan bookes på forhånd på grevemuseum.dk.

Praktisk information

Sensommerdage foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve på alle åbningsdage fra tirsdag 7/9 til søndag 19/9. Der er aktiviteter for børn lørdag den 11/9 og lørdag den 18/9.

Se nærmere program og book billetter til de enkelte aktiviteter på grevemuseum.dk.

Greve Museum har åbent tirsdag-fredag kl. 11-15, lørdag-søndag kl. 11-16.

Aktiviteterne er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.