Saml familien eller en gruppe venner og prøv det litterære Escape Room i kasematterne på Mosede Fort. I skal samarbejde om at løse gåder for at komme ud af det mystiske rum igen.

I vinterferien kan børnefamilier gå på opdagelse i de stemningsfulde rum i kasematterne på Mosede Fort. Et af rummene er blevet indrettet som Escape Room bygget op omkring forfatteren Jan Kjærs historie “Englejægeren #0”, som foregår i Greve – blandt andet på Mosede Fort. Når døren er lukket bag jer, så gælder det om at samarbejde om at løse gåder og hemmelige koder for at komme ud igen. Det tager mindst 40 minutter at løse gåderne og høre historien om safirer, en talisman og den mystisk skikkelse med overnaturlige evner.

Det litterære Escape Room er udviklet af elever fra Mosedeskolen i samarbejde med Greve Bibliotek.

Rundvisning hver dag

På alle åbningsdage kan både børn og voksne gå med på de populære rundvisninger kl. 12 på Mosede Fort. Museets dygtige formidlere tager jer med tilbage til perioden 1914-1918 og fortæller om den skelsættende periode i verdenshistorien. Der er et begrænset antal pladser, så rundvisningerne fungerer efter først-til-mølle-princippet. Man skal bare dukke op ved museets indgang efter at have købt billet til museet.

Hvis du vil sikre dig en plads i Escape Room

For ikke at gå forgæves til det spændende Escape Room, så er det muligt at booke plads på forhånd.

Escape Room er lavet til grupper på op til 6 personer fra 12 år og opefter.

Det er gratis at prøve, når der er indløst billet til museet.

Se mere om priser og book tid på www.mosedefort.dk.

Museet på Mosede Fort har åbent i uge 7-8

tirsdag-fredag kl. 11-15

lørdag – søndag kl. 11-16

Det er muligt at prøve Escape Room i perioden 11/2 – 23/2.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.