I samarbejde med Haveselskabet byder Greve Museum til plantemarked på museets hyggelige gårdsplads. Her er der mulighed for at få ny inspiration til din have og få nogle gode planter afsat eller med hjem.

Hvad enten du har grønne fingre eller selv er helt grøn udi haveprojekter, så er der mulighed for at gøre en god handel på plantemarkedet på Greve Museum, hvor du kan bytte, købe og få gode havetip med hjem.

Du vælger selv, om du vil bytte eller sælge dine planter og frø på dagens plantemarked. Husk blot at planterne helst skal være i potter og forsynet med planteskilt, så alle kan se, hvad du tilbyder. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi, selvom du ikke har noget at sælge eller bytte væk, men blot ønsker at se dig omkring, gøre en god handel eller få en god snak med andre planteinteresserede.

Forudgående tilmelding er ikke nødvendig – bare mød op.

Praktiske oplysninger

Plantemarkedet foregår udendørs på Greve Museums gårdsplads søndag d. 5. september fra kl. 11 – 13. Der vil være mulighed for at sætte ting frem fra kl. 10.

Du skal selv sørge for at tage et klapbord, kasser eller andet med, som du kan sætte dine planter frem på. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Greve Museum har åbent tirsdag – fredag fra kl. 11-15 og lørdag og søndag fra kl. 11-16.

Entré til museets udstillinger: 40 kr. for voksne.

Børn under 18 år samt borgere bosat i Greve Kommune har fri entré til museets udstillinger

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.