Hvad gør vi, når fortiden prøver at sige os noget? Det undersøger vi med en aften i åndernes tegn, når clairvoyant Annette Edel gæster de historiske rammer på Mosede Fort torsdag den 6. februar.

Nogle gange banker historien på vores dør med vigtig information. Når vintermørket sænker sig over Mosede Fort, vil vi åbne døren til den spirituelle verden i disse autentiske omgivelser. For en kort stund inviterer museet clairvoyant medium Annette Edel ind i de historiske rammer, hvor hun vil sætte ord på uforklarlige fænomener. Annette vil vise, hvordan hun arbejder sammen med den åndelige verden og derved kan skabe kontakt til fortiden. Hun vil i sit foredrag fortælle, hvordan det er at være et medium, hvilke beskeder fra fortiden, hun har oplevet, og hvordan man selv kan prøve at opnå kontakt til ånderne. Annette er kendt for sin præcise måde at formidle med empati, omsorg, humor og glæde, så der er lagt op til en aften med klarsyn og paranormalitet.

Annette Edel

Det kræver ingen forudsætninger at deltage til arrangementet, så både skeptikere og folk med en veludviklet sjette sans er velkomne til at være med til at skabe kontakt til fortiden.

Når fortiden banker på

Har man ikke de spirituelle evner, så kan man alligevel gå på jagt efter genkomster i de historiske rammer. Vær de første til at teste en pilotudgave af museets mobilspil ”Kampen om maden”, som er baseret på en teknologi, der gør det muligt at fange fortiden via augmentet reality. Med en mobiltelefon i hånden guides man rundt på fortets arealer for at fange genkomster, der har vigtige beskeder til nutiden.

Aftenåbent fra kl. 11 – 20

Som noget nyt er det muligt at besøge museet om aftenen henover vinteren. Museet har denne torsdag d. 6. februar åbent hele dagen fra kl. 11-20. Har du endnu ikke set den meget roste udstilling ”På kanten af krig” på Mosede Fort, så bliv klogere på brydningstiden 1914-1918, når museets formidler viser rundt kl. 17.30. Det er gratis at gå med på rundvisningen, når entréen er betalt.

Hvis du vil sikre dig en plads

  • Da der er et begrænset antal pladser, anbefales det at købe billetter på forhånd på mosedefort.dk.
  • Billetpriser: Foredrag – 50 kr.
  • Foredrag inkl. entrébillet til museet – 100 kr.
  • Arrangementet foregår torsdag den 6. februar kl. 18-20 i infirmeriet på Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.