Tirsdag den 21. september kl. 13-14.30 er der mulighed for at tage et smut tilbage til barndomsmindernes land, når Greve Museum i samarbejde med Ældre Sagen i Greve inviterer til erindringscafé.

I Greve Museums café er bordene dækket med broderede duge og gammelt porcelæn. Der er masser af kaffe på kanden, og kagerne er bagt efter gamle opskrifter. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag, hvor kaffekopperne vil klirre, og snakken vil kredse om dengang, farfar var dreng, og mormor var en ung pige.

Vi husker med hele kroppen

Hukommelse er andet og mere end et arkiv, et fotoalbum eller en harddisk. Vi husker med kroppen, følelser og alle sanser. Sammen med museumsinspektør Kamilla Hjortkjær og frivillige værter fra Ældre Sagen i Greve mødes gæsterne over kaffebordet for at dele gode historier fra en svunden tid. Vi synger sange og ser på ting og sager, som vi måske knap nok kan huske, hvornår vi sidst har brugt. Her kommer både gang i kaffemøllen, rationeringsmærkerne, piskeriset og gamle ugeblade, mens vi smager på hjemmebagt kage. Når maverne trænger til en lille pause, vil vi krydre det hele med sange og gode historier.

Pige op gris.

Greve Museum sætter sammen med Ældre Sagen i Greve fokus på demens. Derfor inviterer museet og Ældre Sagen i fællesskab til hyggelig erindringscafé, hvor vi samles omkring te, kaffe og hjemmebagt kage. Gennem gamle ting, smage og sange kan deltagerne dele minder og historier fra deres liv.

Få billet til en smagfuld og minderig erindringscafé

Erindringscaféen henvender sig til folk i alle aldre og er også for dem, som er ramt af demens og for deres pårørende.

Tid: Erindringscaféen finder sted tirsdag d. 21. september kl. 13-14.30.
Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve
Pris: 40 kr. pr. person (inkl. kaffe og kage)
Tilmelding: Book en plads på forhånd via museets hjemmeside grevemuseum.dk eller ved at sende en mail til bestilling@greve.dk

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.