I 2019 passerede Greve-virksomheden Champagne For Alle en vigtig milepæl med mere end 500 abonnenter på champagnekassen.

Forretningsideen ”Champagne på abonnement” har inden for få år betydet, at der er grund til at lade champagnepropperne springe i køkkenet på Gadesvinget, hvorfra ægteparret Dinna og Michael Arbo driver deres virksomhed.

Borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær, og den på tidspunkt for besøget formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, Torben Hoffmann, samt erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed, har besøgt Champagne For Alle.

Dinna og Michael Arbo kom ganske tilfældigt – en forårsdag i 2017 – til at tale om, at de ville køre ned og udforske Champagne og finde et par gode flasker i Grand Cru-områderne.

Det gjorde de, blev inspireret og registrerede spontant deres selskab. Der blev indhentet importrettigheder og oprettet en facebookside, hvor man siden, på tætteste hold, har kunnet følge deres rejse.

Champagne på abonnement er et hit

På kort tid eksploderede interessen, og drømmen om at gøre champagne til allemandseje viste sig at have gang på jord.

Dinna og Michael Arbo fik samtidig den ide at tage ud og afholde private champagnesmagninger – i bedste Tupperware-homeparty-stil. Formålet var at udbrede viden om og kærligheden til den bedste champagne – og ikke mindst formidle budskabet om, at champagne kan købes til priser, hvor alle kan være med. De færreste ved i øvrigt, at champagne kan holde sig fire dage i køleskabet, efter den er blevet åbnet. Den skal bare være lukket til, siger Michael Arbo, hvorfor de naturligvis har champagnestoppere med i sortimentet på hjemmesiden – og i den første abonnementskasse til nye abonnenter.

Siden Champagne For Alle lancerede abonnementsordningen med champagnekassen er det for alvor gået stærkt med at få nye kunder med i ordningen.

Begyndelsen blev dog vanskeliggjort på grund af galopperende skimmelsvamp i krybekælderen og deres tre børns deraf følgende sygdom. Champagneeventyret og drømmene blev derfor udlevet i den mest udfordrende periode i ægteparrets liv og fra en beboelsesvogn i haven uden rindende vand på grund af vinterfrost. Boligmareridtet varede i ni lange måneder alt imens champagnedrømmen mest af alt fyldte aftenerne, når børnene sov.

– Jeg er meget begejstret for, at firmaer som Champagne For Alle med en usædvanlig tilgang til virksomhedsdrift og/eller atypiske eller innovative produkttyper, eksisterer og ønsker at operere i Greve Kommune, fortæller Pernille Beckmann.

Godt samarbejde med Greve Kommune og ErhvervsCentret

Dinna og Michael fortæller, at de har benyttet flere af ErhvervsCentrets tilbud i forbindelse med både opstart og videreudvikling af deres virksomhed.

– Vi har deltaget i flere kurser og arrangementer. Derudover havde vi i hele opstartsfasen tæt kontakt med både Greve Kommune og ErhvervsCentret, og gjorde i opstarten b.la. brug af tilbuddet om at mødes med en erhvervskonsulent, fortæller Dinna Arbo.

– I ErhvervsCentret har vi fulgt Champagne For Alle siden begyndelsen, og det har været spændende at følge deres rejse og udvikling, og drøfte, hvordan vi bedst understøtter en virksomhed som deres, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Vækst er ikke et mål i sig selv

– Vi skal ikke være store, kun bedre, fortæller Dinna Arbo og fortsætter: Vi er glade for den succes, vi har opnået, men for os handler det især om at yde vores kunder den bedste service, udbrede kendskabet til de ædle druer, og samtidig være i stand til at leve af vores store interesse for champagne – på samme måde som vi gør det i dag. Vi har ikke noget ønske om at blive meget store.

Vis os din virksomhed

Hvert år besøger Greves borgmester, formanden for Integrations, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, kommunaldirektøren og erhvervschefen en lang række lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Om Champagne For Alle

Champagne For Alle har egenimport af champagne fra seks forskellige distributører i Champagne og tilbyder abonnementsaftaler og smagninger.

Champagne til hverdag og fest

Uanset, hvad menuen står på, ledsages den i dag – til hverdag og fest – altid af champagne hjemme hos familien Arbo.

Dinna skriver til dig, fordi …

Dinna skriver altid en personlig hilsen til nye abonnenter, fordi ‘bubbles matter’, som champagnefirmaets motto lyder – og så gør det personlige præg forskellen.

”Stemningen var god, da Greve-delegationen besøgte Champagne For Alle en mandag eftermiddag i november 2019.”

”Man besøger ikke Champagne For Alle, uden at der bydes på et glas i det hyggelige køkken på Gadesvinget i Greve.”

”Der bliver smagt på alle vairanter, før de inkluderes i champagnekassen til Champagne For Alles mere end 500 abonnenter.”

Kilde: ErhversvCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.