Endnu en spændende og nyskabende virksomhed har valgt at flytte til Greve Kommune. Copenhagen Light Production er flyttet ind i store flotte kontor- og lagerlokaler på Metalgangen i Karlslunde. Når valget er faldet på Greve, skyldes det ikke mindst virksomhedens ideelle placering tæt på motorvej og lufthavn, som giver nem adgang til resten af landet og Europa.

Borgmesteren, den på tidspunkt for besøget formand for Integrations- Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget samt erhvervs- og turistchefen har besøgt Copenhagen Light Production – i daglig tale forkortet til CLP – i Karlslunde, som siden 1989 har leveret tekniske løsninger ikke alene i Danmark, men også rundt omkring i Europa og USA.

Borgmester Pernille Beckmann og den på tidspunkt for besøget formand for Integrations- Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, Torben Hoffmann foran CLP’s lokaler i Karlslunde.”

Indendørs- og udendørs scene- og lysudstyr samt generatorstrøm hitter i ind- og udland

En solskinsrig eftermiddag lagde vi vejen forbi Copenhagen Light Production A/S, i Karlslunde, hvor adm. direktør Christian Nørgaard viste os rundt, og vi ved selvsyn kunne konstatere, hvor meget udstyr, der skal til at supportere festivaler, koncerter og events i alle afskygninger med mobilscener og lysudstyr samt store mængder af såvel generatorer som andet strømmateriel.

Grunden, de højloftede lagerlokaler og tilhørende kontorer på matriklen i Karlslunde er nyindrettet og strækker sig over 8.000 kvadratmeter, og vidner om den positive kundetilgang virksomheden har oplevet, inden for de seneste år.

– Det er en imponerende maskinpark, og positivt at se tilflyttervirksomheder, som CLP, i Greve, markere sig ikke kun lokalt, men i resten af landet og også uden for Danmarks grænser, inden for en branche som underholdning, som man velsagtens kan betegne som en niche, der henvender sig til et meget specifikt kundesegment, siger Pernille Beckmann og tilføjer: Det er utroligt så meget strøm, der kan stables på benene, også i nødstilfælde ved svigt eller fejl på almindelige installationer.

Udvidelse og samarbejde om miljø og affaldshåndtering

Christian og hans bror, Michael Nørgaard, som han driver CLP sammen med, fortæller, at de gerne vil udvide og fx indgå i et samarbejde med de øvrige virksomheder bl.a. i forhold miljøhensyn og affaldshåndtering.

– Det er i min optik afgørende, at kommunens virksomheder ikke bare er bevidste om de klima- og miljømæssige hensyn, der skal tages for at passe på naturen i området, og positivt, at CLP også arbejder på den front, bemærker Torben Hoffmann, i forlængelse af CLP’s ønske om at udvide pladsen omkring ejendommen.

CLP er en virksomhed i vækst

CLP udlejer teknik og udstyr, mobilscener og generatorer til en lang række messer, festivaler, events, koncerter og shows og firmaets ydelser omfatter alt fra opsætning af specifikt udstyr, såvel eget som kundernes til at planlægge full-service-events i tæt samarbejde med deres kunder. De tilbyder også at afvikle shows og events, og de transporterer udstyr, både deres eget og kundernes. Netop CLP’s evne til at planlægge hele shows, er en af årsagerne til deres store vækst, som har muliggjort flytningen til matriklen i Karlslunde.

Christian Nørgaard fortæller, at det går godt for CLP, og at det bliver stadig mere almindeligt, at arrangører lejer udstyr og afviklere i stedet for at købe udstyr, der er dyrt både at investere i og opbevare mellem events.

Om CLP

Christian Nørgaard driver Copenhagen Light Production – i daglig tale CLP – sammen med sin bror, Michael Nørgaard på Metalgangen i Karlslunde, hvor de opbevarer en enorm mængde elektronik, kabler, generatorer og andet udstyr.

Lys, lyd og strøm

CLP leverer sceneløsninger og lys, lyd og generatorer til koncerter, festivaler, messer, byfester, sportsarrangementer, politiske møder, teaterforestillinger, shows og andre events. Michael Nørgaard opfinder og udvikler desuden nye og alternative løsninger til lyssætningsønsker, tekniske krav, især i forbindelse med mobilscener.

Vis os din virksomhed

Hvert år besøger Greves borgmester, formanden for Integrations, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, kommunaldirektøren og erhvervschefen en lang række lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Må vi også besøge virksomhedsbesøg?

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.