Der er stort fokus på udvikling og uddannelse af medarbejdere i Bilka Hunsige, hvor varehuschef Jakob Larsen fortæller, at han er meget opmærksom på, at Bilka Hundige med sine 600 medarbejdere, er Greves største arbejdsplads, og derfor med til at præge ikke kun detailhandlens udvikling i Greve, men endnu vigtigere, medarbejderne.

Borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær, og den på tidspunkt for besøget formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, Torben Hoffmann, samt erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed, har besøgt Bilka Hundige.

Hos Salling Group er CSR i højsædet

Jakob Larsen fortæller videre, at man ikke kun i koncernen, men også i de individuelle varehuse arbejder seriøst med socialt ansvar.

– Vi er vigtig spiller i lokalsamfundene rundt omkring i landet, og vi vil rigtig gerne være med til at løfte niveauet inden for medarbejderuddannelse og -pleje, fortæller Jakob Larsen og fortsætter: Derfor vil jeg gerne vide, hvad Greve Kommune mener, at vi som virksomhed kan bidrage med.

– Jeg glæder mig over, at vi har en super god dialog med repræsentanter for arbejdspladserne i WAVES, og løbende, i forskellig regi, har mulighed at drøfte udviklingen, siger Pernille Beckmann.

Genanvendelse fylder mere og mere i varehuset

Bilka Hundige er med til at påvirke deres leverandører med fokus på genanvendelse, men det er en gigantisk opgave og indgroede adfærdsmønstre, tager det tid at ændre på. Jakob Larsen kan imidlertid fortælle, at Salling Groups CSR-afdeling arbejder på nye løsninger.

–Kasser til frugt og grønt genanvendes. Men plastik er en udfordring, som man ikke kan sortere sig ud af det. Derfor er aftagerne nødt til at tvinge fabrikanterne til at fremstille emballage i mere bæredygtige materialer, siger Torben Hoffmann, som glæder sig over, at varehuset arbejdet aktivt med problematikkerne.

Besøget bød ydermere på en drøftelse af hvordan vi løfter områdets æstetik og hvordan vi via pendlerparkering på taget, vil kunne skabe mere trafik til WAVES i almindelighed.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.