Advokat Charlotte Engelbrecht har åbnet sin tredje afdeling i samarbejde med jurist Linda Vestergaard Møller.

Advokatfirmaet Engelbrecht drives af Charlotte Engelbrecht, som bevidst har valgt at åbne sin tredje afdeling af sin advokatvirksomhed i ErhvervsCentret Greve på grund af beliggenheden, virksomhedsfællesskabet og de services, som ErhvervsCentret kan tilbyde, som foruden den ideelle placering bl.a. omfatter adgang til mødelokaler og en professionel reception.

Advokatfirmaet Engelbrecht åbner kontor i ErhvervsCentret

Afdelingen i Greve blev etableret i ErhvervsCentret i august 2019 og betyder, at Charlotte Engelbrecht nu dækker en stor del af Sjælland og Lolland-Falster, idet hun også har kontorer i Sakskøbing på Lolland og i Præstø på Sydsjælland.

adv. Charlotte Engelbrecht

Charlotte Engelbrecht åbnede sit første kontor i Sakskøbing i februar 2016 og i april 2017 sit andet kontor i Præstø og per 1. august 2019 har hun altså åbnet kontor i Greve sammen med jurist Linda Vestergaard Møller, der tidligere har fungeret som jurist og før det som studentermedarbejder i virksomheden.

Jurist Linda Vestergaard Møller

Charlotte Engelbrecht har i sin tid med privat praksis opbygget en god klientkreds og en omfattende portefølje med forskellige sagsområder, hun beskæftiger sig med. Til daglig arbejder hun med en lang række af sagsområder, hvoraf blandt andet kan nævnes testamenter og ægtepagter, ejendomshandler, lejeret, straffesager, inkasso, tvangsfjernelses- og forældremyndighedssager.

Som et særligt nicheområde arbejder Charlotte Engelbrecht også med hestesager, da hun selv er entusiast inden for dette område, hvor hun også er sponsor.

Charlotte Engelbrecht har tidligere været ansat hos anklagemyndigheden i Sydsjælland, Lolland-Falsters Politi og hos Ret & Råd Maribo. Jurist Linda Vestergaard Møller, der tidligere har drevet virksomheden VM Juridisk Rådgivning ApS, som i dag er under afvikling, er ansat på kontoret i Greve.

Virksomhedens ambition med etableringen af kontoret i ErhvervsCentret er at kunne betjene deres klienter inden for så bred en vifte af sagsområder som muligt, samt dække en større del af Sjælland og øerne. Det er deres ønske at skabe gode klientrelationer og altid sørge for, at deres klienter er tilfredse med den juridiske assistance, de modtager.

Velkommen til Advokatfirmaet Engelbrecht.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.